Meteen naar de inhoud

Over
Pieter hendrikse

Pieter Hendrikse is CEO bij vastgoedadviseur JLL Nederland. Samen met journalist en reisboekenschrijver Marcel Bayer ging hij op zoek naar de betekenis van het begrip verantwoordelijkheid, opgetekend uit zijn eigen persoonlijke ervaringen en uit openhartige gesprekken met ruim twintig mensen in verantwoordelijke posities, onder wie Louis van Gaal, Eva de Goede, Herman Wijffels, Sophie Hermans, Rob Bauer en Boyan Slat.

Over
Marcel bayer

Marcel Bayer (1955) is hoofdredacteur van ROm, vakmagazine over gebiedsontwikkeling en de fysieke leefomgeving, en andere uitgaven bij Elba, publicist en reisschrijver over Latijns-Amerika en het Caribische Gebied, oud-docent aan de School voor Journalistiek in Utrecht.

Over de
uitgever

ELBA\REC is als media & communicatiebedrijf actief in de wereld van de fysieke leefomgeving. Ons redactieteam is dagelijks bezig met het zoeken naar actualiteiten, achtergronden en ontwikkelingen voor het realiseren van hoogwaardige en onafhankelijke informatie voor alle vak professionals werkzaam in de vastgoed, stad en/of ruimte sectoren. Om hen optimaal te informeren, te inspireren en te ondersteunen. Dit bereiken wij door de informatie aan te bieden via een mix van kanalen zoals vakbladen, online platformen, congressen, masterclasses, studiereizen en boeken. Wij brengen ‘Weg uit de IK bubbel uit vanwege het gekozen thema wat volgens ons goed past bij de huidige tijdsgeest en terecht stilstaat bij het fenomeen ‘verantwoordelijkheid nemen’. Het boek van Pieter hendrikse is opgeschreven door onze collega en hoofdredacteur Marcel Bayer.